ENG

  • Közel

    100 ezer cikk

    Hetente

  • A legnépszerűbb

    Kulturális platform

    A hazai online világban

KIADVÁNYOK

Papageno.hu

A magyarországi kulturális élet legnépszerűbb online platformja, amely hetente kb. 100 cikket közöl komolyzenéről, színházról, operáról, jazzről és képzőművészetről magyar és angol nyelven. Havi 150-200 ezer egyedi látogatóval és a Facebookon elkötelezett rajongói bázissal rendelkezik. Számokban ez a következőket jelenti: 40 000+ követő, havonta 600 000+ aktivitás és 900 000+ elérés – így biztos lehet benne, hogy üzenete nagyszámú, célzottan zenei/színházi/művészetkedvelő közönséghez jut el.

Papageno Live

Van olyan eseménye, amelynek élő közvetítési megoldásra és online láthatóságra van szüksége? Elkötelezett csapatunk készen áll arra, hogy a tervezéstől a különböző platformokon (Vimeo, YouTube, Facebook) és/vagy saját weboldalán történő terjesztésig mindenben segítse önt. A Papageno nagyszámú közönségének és a több mint 40 000-es facebookos rajongótáborának támogatása megkönnyíti a láthatóság megteremtését – videóinkat több mint 1 millióan nézték meg az elmúlt évben. Büszkék vagyunk arra, hogy olyan partnereink vannak, mint az Anda Géza Zongoraverseny (Zürich), a Magyar Állami Operaház, az ICMA, a Violin Channel és számtalan zenekar.

Papageno Magazin

A jó öreg nyomtatott sajtó egyáltalán nem halott – éppen ellenkezőleg: tavaly alig kevesebb mint egymillió példányban nyomtattuk és/vagy terjesztettük ingyenes programmagazinjainkat és különszámainkat. Higgye el nekünk: még mindig vannak olyan kultúrát kedvelő emberek, akik a képernyő ujjal huzogatása helyett valódi A5-ös oldalakat szeretnének forgatni. Egyedülálló, mintegy 350 pontból álló értékesítési hálózatunk – beleértve a kiemelt koncerthelyszíneket, Libri-könyvesboltokat, jegyirodákat és plázákat – biztosítja, hogy szó szerint nincs remittenda.

Papageno Klasszik & Capriccio

A Klasszik Rádió 92.1 a Budapest területén és vonzáskörzetében élő közel 3 millió ember körében a népszerű rádiócsatorna. 2009-ben a Papageno vezérigazgatója volt az egyik alapítója az állomásnak, ahol most már kettő, hetente jelentkező rádióműsorunk is van: a Capriccio, egy beszélgetős műsor nagyszerű vendégekkel és sok izgalmas zenével, valamint a Papageno Klasszik, egy kétórás műsor, amely a következő hét kulturális információit közvetíti. Biztos lehet benne, hogy üzenete széles zene/színház/művészetkedvelő közönséghez jut el.

Aranyfüst Magazin

A Gödöllői Királyi Kastély 2020 óta megjelenő márkamagazinja Európa egyik legizgalmasabb és legromantikusabb kastélyának történetét és érdekességeit mutatja be az olvasók számára. Erzsébet királyné egykori kedvenc tartózkodási rezidenciája – benne a felújított Lovardával és az ország legrégebbi színpadával – ma magas színvonalú koncertek, kiállítások és magas protokollrendezvények otthona egész évben.

Müpa Magazin

A Müpa Budapest Európa egyik legrangosabb koncerthelyszíneként olyan ikonikus produkcióknak ad otthont, mint a Budapesti Wagner Napok, vagy a Bartók Tavasz. A Müpa márkamagazinja 2006-os alapításától kezdve a Papageno csapathoz kötődik, a kiadvány lapjain közönségkedvenc nemzetközi és hazai sztárokról, és a világhírnév küszöbén álló fiatal tehetségekről egyaránt olvashatunk.

RENDEZVÉNYEK

PARTNEREINK

Az egyik legjelentősebb független klasszikus zenei díj, az International Classical Music Award jelenleg 18 ország vezető klasszikus zenei kiadványait tömöríti Finnországtól Törökországig - a Papageno 2021-ban kapott meghívást a rangos zsűribe.

Az előadóművészettel kapcsolatos audiovizuális tartalmakkal foglalkozó cégeket és intézményeket tömörítő szervezetet még 1961-ban alapították Bécsben. A szervezet jelenleg 30 országban mintegy 150 tagot számlál az ARTE-tól a PBS-ig, köztük egyetlen magyar tagként Papagenóval.

Az 1945-ben alapított Jeunesses Musicales International mára a legjelentősebb nemzetközi ifjúsági zenei hálózattá nőtte ki magát, 61 országban 73 tagszervezetet számlál. Az 1965-ben alapított magyar tagszervezettel, a JM Hungary-val szorosan összefonódva, a Papageno számos JMI-projektben vett és vesz részt.

CSAPATUNK

ügyvezető igazgató

Zsoldos Dávid

A Papageno alapítója zongoraművészként és zenetörténészként végzett a Zeneakadémián. A világ 70 országban működő Jeunesses Musicales International és az Európai Zenei Tanács elnökségi tagja, a Magyar Zenei Tanács elnöke, az International Classical Music Awards zsűritagja, a Müpa Budapest programszerkesztője, rendszeres előadója rangos hazai és nemzetközi konferenciáknak és képzéseknek. A PORT.hu csoport és a Libri Média korábbi ügyvezetője, nevéhez fűződik a Fidelio (2001), Klasszik Rádió (2002) és a Müpa Magazin (2006) megalapítása, valamint számos jelentős hazai és nemzetközi kulturális projekt megvalósítása. Szeret túrázni, utazni és tanítani.

Antal-Bartalis Krisztina

hirdetési koordinátor

Bazylák Judit

pénzügyi vezető

Borbély Zsuzsa

szerkesztő, újságíró

Gurubi Ágnes

felelős szerkesztő, újságíró, író

Iván Tünde

produkciós menedzser

Papp Franciska

projektmenedzser

Rajkó Anna

tartalomigazgató

Rácz Ráchel

újságíró

Sas Péter

fejlesztő

Sánta Sára

szerkesztő

Szabó László

terjesztésvezető

Szemők Ildikó

korrektor, fordító, olvasószerkesztő

Tuska Borbála

szerkesztő, újságíró

Ur Máté

vezető szerkesztő

KAPCSOLAT

Contact us on business card at office desk
Papageno Consulting Kft.

Levelezési cím:

1398 Budapest, Pf. 600.

Adószám:

23974654-2-43

Email:

Papageno.hu szerkesztőség:
[email protected]

Papageno magazin szerkesztőség,
programleadás:
[email protected]

Papageno Rádió:
[email protected]

Hirdetési információ:
[email protected]

Terjesztési információ:
[email protected]

Általános információ:
[email protected]

Ha nálunk szeretnél dolgozni:
 

Hirdetésleadás:
[email protected]

Kreatív anyagok

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Kövessen bennünket:

PUBLICATIONS